Senin, 04 November 2013

Didi Kempot - Jambu Alas

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku kelakon dadi bojone

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaning ati yen aku nganti
Rak klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas uwis duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Mboten pengen golek ganti

Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk manis rasane
Senadyan tilas tak enteni randhane

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacot tresno
Nelongso rasaning ati yen aku nganti
Rak klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas uwis duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Mboten pengen golek ganti

Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk manis rasane
Senadyan tilas tak enteni randhane

Kelingan manis esemi
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
karep atiku kelakon dadi bojone

Didi Kempot - Jambu Alas Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Abdi Basariyadi

0 komentar:

Posting Komentar